Verbouwen


Uw gezinssituatie is gewijzigd of uw persoonlijke behoeften zijn geëvolueerd...? U wenst uw bestaande woning of bestaande ruimtes / werkplek in functie hiervan te wijzigen...? Nu de kinderen het huis uit zijn wil u de vrijgekomen slaapkamers omvormen tot lang gekoesterde hobbyruimte...? De nood aan aparte studeer- of tienerkamer of wie weet wel een echte "Mancave" dringt zich op, maar u weet niet of dit praktisch, technisch en financieel haalbaar is, laat staan wat de mogelijke consequenties zijn...? Hoog tijd dus voor de juiste expertise en dito aanpak!

Verbouwen is geen exacte wetenschap. Het hoeft nochtans geen belemmering te zijn om uw lang gekoesterde droom te vervullen. Verbouwen betekent voor ons meedenken vanaf het prille begin met uw architect of interieurarchitect, duidelijke en heldere communicatie en nauw overleg, flexibele ingesteldheid, correcte afspraken, een uitgebreide en complete prijsofferte, een stipte planning en nauwgezette opvolging (organisatie, coördinatie en controle van en tussen alle betrokken partijen) inzet van vakmensen die allen overtuigd zijn van het te behalen eindresultaat, tot en met een correcte oplevering...
Wij nemen graag de volledige regie voor onze rekening in het complete (ver)bouwscenario dat we samen met u realiseren en waarin u te allen tijde de hoofdrol speelt.

Wat we zoal gedaan hebben bij klanten die u voorgingen kan u terugvinden in "Referenties"