Renoveren


U hebt een woning in het vizier of net aangekocht, maar de huidige toestand noopt u tot een grondige renovatie...?
Het dak van uw bestaande woning is dringend aan vervanging toe en u wil van de gelegenheid gebruik maken om tegelijkertijd de hele buitenzijde op te frissen...? Uw huidige woning voldoet volgens u niet meer aan de hedendaagse comfort-eisen inzake isolatie, en gebruiksgemak of is broodnodig toe aan enkele noodzakelijke structurele ingrepen...? Of...? 
Boordevol goede ideeën en met nog meer plannen in het achterhoofd overweegt u die grondige renovatie, maar plots komen er meer vragen dan antwoorden... (wie, wat, wanneer, hoe, hoeveel, hoelang, tegen welke kostprijs, en wat als...?)
Wellicht wordt het dan tijd om serieuze knopen door te hakken en iemand met kennis van zaken te contacteren. De rol van gids op dit traject, (hetgeen wij graag samen met u bewandelen), is ons op het lijf geschreven.
Wij realiseren uw droom “turnkey” binnen de vooropgestelde termijn en budget en naar ieders verwachtingen. De lat ligt voor ons niet voor niets op 100% “klantentevredenheid, met minder nemen we immers geen genoegen...

Ook nadat de sleutel reeds terug op de deur steekt nemen we graag onze verantwoordelijkheid en kunnen we desgewenst de permanente service en nazorg in een zorgeloze vorm van onderhoud gieten...

Waar we dat zoal doen en met wie, kan uw lezen in Ons Actieterrein enOns Team