Klanten getuigen

 

Wij hebben de samenwerking met Archi-D als zeer prettig ervaren... Eddy communiceert duidelijk en correct, is steeds goed bereikbaar en zorgt dat het geleverde werk met de juiste kwaliteit binnen planning wordt opgeleverd. In de toekomst zouden wij direct weer voor  Archi-D kiezen. Fam. Vandepolder - Goossens (Overpelt)


Zeer correcte en kwaliteitsvolle uitvoering van het project, vanaf het voortraject tot na finale oplevering. Grote beschikbaarheid en reactiesnelheid in alle fases van de uitvoering.
Dhr. Martens (Antwerpen)


Wij hebben beloofd dat we reclame zouden maken als alles naar wens was verlopen. En belofte maakt schuld... vandaar. Bedankt voor de voortreffelijke aanpak en de zorgeloze verbouwing.
Fam. Van de plas (Ulvenhout)


Wij zijn hartstikke opgetogen en samen met ons ook onze talrijke klanten, met de verbouwing en herinrichting van ons beauty-salon. Nooit gedacht dat we op dezelfde ruimte zoveel meer plaats kunnen benutten... Thanks boys van Archi-D.
Merlijn (Venlo)


Op de vraag of we in de toekomst nog met Archi-D in zee zouden gaan, of onze collega’s familie en vrienden aan hen zouden aanraden, kunnen we kort zijn. JA ZEER ZEKER!   Dikke merci aan Eddy en zijn team.
Fam. Leenders (Maastricht)         


Als we jullie terug nodig hebben weten we jullie te vinden...;-) Wist niet dat het op deze wijze ooit zou lukken.
Label X (Ninove)


Nooit gedacht dat verbouwen en renoveren ook zonder stress kon... Een duidelijke voorbereiding, een correcte uitvoering en een perfecte afhandeling. Bedankt Ed & team!
Fam. Moreels (Leuven)


Wij genieten nog iedere dag en steeds meer van onze prachtige inrichting, gerealiseerd door Archi-D. Mercikes jongens! ( en niet te vergeten dikke pluim voor onze interieurarchitect.) 
Fam. Vangeel (Mechelen)


Dat een complexe en complete verbouwing geen exacte wetenschap is, hebben we nu zelf kunnen ervaren. De manier waarop de mensen van Archi-D dit hebben voor mekaar gebracht verdient enkel heel veel lof.
Fam. Briers (Retie)


Archi-D was de ideale partner om ons project te realiseren. Groot voordeel: 1 aanspreekpunt, vlotte uitvoering, correcte service. Ook voor onze volgende projecten zullen we een beroep doen op Archi-D.
Fam. Vandeweyer - Mertens (Hamont-Achel)


Correcte en duidelijke afspraken. Zeer betrouwbaar. (en niet te vergeten, bij vragen en/of probleempjes steeds bereikbaar). Kortom een positieve ervaring en een echte aanrader. We hebben geen seconde spijt gehad om samen met Archi-D onze droom te verwezenlijken.
Fam. Barbier - Kempenaers (Langdorp)


Wij waren al geruime tijd op zoek naar de geschikte mensen om ons pand in Antwerpen grondig aan te pakken en volledig te renoveren. Om één of andere reden bekroop ons de angst naarmate de plannen concreter werden... Waar zouden we aan beginnen? Na veel wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt en de opdracht toevertrouwd aan Archi-D. Al bij al een vrij complexe klus. Maar onze angst bleek achteraf ongegrond, want het hele project is nagenoeg vlekkeloos verlopen en daar houden wij als nuchtere nederlanders wel van.
Fam. Engelaar (Antwerpen)


Voor de herinrichting van mijn pas aangekocht appartementje in Hasselt werd ik getipt door een vriendin, die in het verleden reeds werken had laten uitvoeren door Archi-D. Aangezien ik totaal niet thuis ben in deze materie heb ik haar goede raad gevolgd. Ik stond versteld van de snelheid van uitvoering en teamwork. Behalve de keuze van de materialen heb ik me van niets iets moeten aantrekken. Zalig!!! Na 3.5 weken was alles perfect in orde.
Eveline Knevels (Hasselt)


Hallo, wij van Mini-Wereld willen het hele team van Archi-D en hun onderaannemers bedanken voor hun geweldige inzet, om in de korst mogelijke tijd onze miniwereld helemaal om te toveren naar een nieuw paradijsje. Ook vanwege de meer dan 30 kids die af en toe wel eens vragen wanneer de Bob de Bouwers nog eens terug komen...;-)
Mini-Wereld (Heerlen)


Correcte uitvoering volgens afspraak. Goeie nabegeleiding...
Men"s grooming Christophe (Beringen)


Zeer goede begeleiding van (voor)ontwerp tot oplevering. Prima beschikbaarheid bij nazorg en afwerking. Mooi eindresultaat, proficiat ook aan de onderaannemers. Zullen jullie met veel plezier aanbevelen bij vrienden en collega’s.
Fam. Gielen (Leopoldsburg)


Het resultaat van de uitgevoerde werken is helemaal tot in de puntjes "af". Van advies tot afwerking verliep alles behoorlijk vlot en de moeilijkheden onderweg werden perfect opgelost! We durven het resultaat aan iedereen tonen! Dank je wel Eddy!
Fam. Boerjan (Kermt)


Wij zijn zeer tevreden, zowel over plaatsing en afwerking van alle uitgevoerde werken. Ook de planning verliep feilloos. Bedankt allen!
Fam. Van den Heuvel(Lommel)


Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Kleine aanpassingen tijdens de werkzaamheden waren geen probleem en zonder meerprijs. Extra werkzaamheden werden zonodig meteen ingepland. Kleine opmerkingen werden direct aangepakt of bij de volgende werkzaamheden opgelost...
Fam. Bergmans (Neerpelt)