(Her)inrichten


Uw huidige woon- of werkomgeving is niet meegegroeid met uw persoonlijke levenswijze of behoeften...?
Uw casco aangekocht appartement vraagt dringend om een gezellige en complete inrichting, afgestemd op mensenmaat...?
U denkt aan een grondige koerswijziging op zakelijk vlak, of uw huidige werkplaats, showroom of detailhandel heeft dringend nood aan een grondige en totale update of (her)inrichting...? U wordt belemmerd in de aangename en comfortabele uitoefening van uw hobby en/of beroep omwille van plaatsgebrek…?
Uw interieur is behoorlijk gedateerd en hoognodig aan een grondige facelift toe...? Wellicht heeft u wel al eens gedacht aan een (her)inrichting maar zag u plots door de bomen het bos niet meer, of heeft u ook na een intense zoektocht toch niet de juiste partner gevonden om dit te realiseren..?
Of...?
Of het nu gaat om de (her)inrichting van uw zolderkamer, uw complete interieur, woning, appartement, villa, loft, showroom, handelspand of kantoor... Met Archi-D krijgt U MAATWERK van ONTWERP tot OPLEVERING en slechts 1 PARTNER voor uw TOTAALPROJECT.
Wij denken graag mee met uw architect en/of interieurarchitect. (indien deze niet aanwezig zijn nemen we het ontwerp graag voor onze rekening) Bovendien zijn we er best trots op om o.a. interieurarchitect “FILIP DESLEE” tot één van onze vaste opdrachtgevers te mogen rekenen.

Hoe U daarvoor met ons in contact kan komen kan U vinden in het Contactformulier